Paling in 't groen

Ingrediënten

groene kruiden

Beginner
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Doe vetstof in de pan. Rol de paling door de bloem en bak goed aan.

  2. Doe er de sjalotten bij. Giet er de witte wijn, vermout en bouillon bij. Laat opkoken en zo sudderen gedurende 35 minuten.

  3. Kook alle kruiden gedurende 7 minuten. Spoel ze voldoende onder koud water en doe ze daarna in een cuttermachine zodat je een mooie groene puree krijgt. Kruiden met peper, zout en een beetje citroensap.

  4. De kruiden pas bij de paling doen net voor je aan tafel gaat.

5
Average: 5 (1 vote)

SOS Piet 2

Auteur 
Piet Huysentruyt 
Uitgeverij 
Lannoo 
Fotografie 
Verne 
ISBN 
9789020977714

Paling in't groen

1. Werk met een pan zonder antiaanbaklaag
2. Spoel de kruiden onder ijskoud water
3. Voeg de kruiden pas toe vlak voor het opdienen