Wok met scampi

Beginner
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Aziatisch
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Kook de rijst gaar. Zet een wok op een hoog vuur. Giet olie in de wok en laat heet worden.

  2. Bak de scampi’s aan in de wok. Haal ze eruit en leg ze op een bord. Snij alle groenten grof en doe ze in de wok.

  3. Bak ze aan op een hoog vuur en blijf roeren. Voeg de cashewnoten en wokgroentjes toe. Giet sojasaus, balsamico en water erbij.

  4. Versnipper de gember erbij. Voeg de scampi’s toe. Voeg de rijst toe. Hak de basilicum en koriander fijn en voeg toe. Roer alles even door en serveer.

4

Average: 4 (1 stem)

Wok met scampi

1. Gebruik dikke, grote scampi’s
2. Bak eerst de groentjes aan
3. Blus met meer vocht
4. Voeg de rijst pas op het einde toe