Kreeft à l’armoricaine
Albert Verdeyen - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: kreeft (in twee gesneden), bloem, bakboter, harissa, cayennepeper
Kreeft in papillot
Ingrediënten: water, echte boter, witte wijn , kreeftenbouillon, gehakte dragon
Feestschotel van kreeft, zalm en tomaat-garnaal
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: groene sla, kreeften (ongeveer 600 gr per stuk), rauw Schots zalmhaasje, tomaten, peterselie
Knolseldersoepje met witbier, kreeft en Ganda Ham
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Ingrediënten: Gandaham, ui, knolselder, lookteentje, witbier
Sofies Feestmaand: Gevulde pastaschelpen met kreeft en tomatenroomsausje
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: pastaschelpen (per persoon), kreeft (voorgekookt, 500g), ricotta, kreeftenbisque, room
Oosterscheldekreeft met lentegroenten
Ingrediënten: Oosterschelde of Europese kreeft, Groene asperges, Witte asperges, Bloemkool, jonge worteltjes
Catalaanse kalfswangetjes met zeekreeftstaarten
Ingrediënten: kalfsvlees, kreeft van 450 gr, olijfolie, bloem, ei