Kalfsfilet met fijne kruiden en shiitakepaddenstoelen
Ingrediënten: Chinese vierkruidenmengsel, pigment espalette, jonge uitjes, chilipoeder, peperkoekpoeder
Gekonfijte lamsschouder met krokant gebakken spätzle met salie en gekonfijte tomaten
Ingrediënten: water, lamsschouders, eieren, geconfijte tomaten, salie
Ossenstaart, gepocheerd ei, artisjok, peterselie en espuma van gerookte aardappel
Ingrediënten: eieren, witte alcoholazijn, Bretonse artisjokken, groentebouillon, citroen
Tartaar van zeebaars met handgepelde grijze garnalen, sorbet van tijm en crumble van kroepoek
Ingrediënten: zeebaars van 1 kg (of 500 gr filet), olijfolie extra vergine, citroensap, limoensap, gedroogde kroepoek
Tarbot met kreeftenbéarnaise en schorseneren uit La Mamma
Ingrediënten: dragon, tarbot, boter, peper, zout
Melkkalf met girolles, tuinbonen en erwtenpuree
Risotto met burrata en Mediterraanse smaken
Ingrediënten: Carnaroli del Pavese Gran Riserva risottorijst, verse melk, opgewarmd, burratakaas, ricotta, gedroogde olijven, fijngehakt