Gezonde yoga groentenstoofpot

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Begin met het snijden van alle groenten. Schil de wortelen en snij ze in blokjes. Pel en snij de helft van ...
Ingrediënten: kokosolie, zoete ui, gember, look, portobello paddenstoelen
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Indisch Hoofdgerecht 4 personen

Finale Mijn Pop-Uprestaurant!- Kip Tandoori met zelfgemaakt naan brood en gestoofde paprika

Mijn Pop-uprestaurant!

Maak de marinade. Hak koriander fijn. Meng onder yoghurt, olijfolie en tandoorikruiden. ...
Ingrediënten: gist, bloem, warm water, yoghurt, suiker
Beginner Meer dan 90 minuten Indisch Hapje 4 personen

Lamscurry 'Ceylon' met kokos en cashewnoten

Verwarm de olie in een stoofpan en laat de gesnipperde ui op een laag vuur bruinen. ...
Ingrediënten: lamsschouder, uitgebeend (Europees Lam), tomatenblokjes (uit blik), kokosmelk, ui, kerriepoeder
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Indisch 4 personen

Krokantje met gekonfijte foie gras, slaatje van waterkers, witte selder en Granny Smith met langoustines tandoori.

MasterChef

...
Ingrediënten: citroen, zuurdesembrood, Fleur de Sel, witte balsamico azijn, olijfolie
Gevorderde Tussen 15 en 30 minuten Indisch Voorgerecht 4 personen

Indische kip madras en gefrituurde ajuin

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voorbereiding: kook de kippenbillen in ongeveer 20 minuten gaar in water met tijm, peper, zout en laurier. Schep ...
Ingrediënten: kippenbillen, basmatirijst, ajuin, look, tomatencoulis
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Indisch Hoofdgerecht 4 personen

Langzaam gegaarde lamsschenkel met curry en yoghurt

Verwarm de olie en de boter in een grote sauteerpan, laat de lamsschenkels aan alle zijden op hoog vuur aanbraden ...
Ingrediënten: lamsschenkels (Europees lam), yoghurt, uien, look, tomatenpuree
Beginner Meer dan 90 minuten Indisch 4 personen

Garnalencurry

Was de garnalenkoppen en schraap er zoveel mogelijk van het zachte spul uit. Doe de garnalenkoppen met 2 dl water ...
Ingrediënten: gemberplakjes, in dunne plakjes, knoflook, in dunnen plakjes, de blaadjes van 1 takje vers kerrieblad, pandanblad, kaneelstokje
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Indisch Hoofdgerecht 4 personen

Baba met rum

Glamour Puds

Verwarm de oven voor op 170°C/gasovenstand 3. ...
Ingrediënten: eieren, gewone bloem, gesmolten boter, suiker, gistpoeder
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Indisch Dessert 6 personen

Kikkererwten in kruidige tomatensaus (Chana Masala)

Spel de kikkererwten en laat ze uitlekken. ...
Ingrediënten: kikkererwten (gekookt), ajuin, tomaten, citroensap, kokosolie
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Indisch Hoofdgerecht 4 personen

Chai rijstpap met mango

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor de rijstpap: breng de melk en de kokosroom aan de kook.  ...
Ingrediënten: kardemom, roze peper, zwarte peper, venkelzaad, korianderzaad
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Indisch 4 personen