Gevulde paprika’s met gemalen biefstuk, spinazie en bruine rijst
Ingrediënten: gemalen biefstuk , volwaardige rijst , paprika, verse spinazie, ui (of 1 sjalot)
Lijnbaars in zoutkorst, boterboontjes, gepofte tomaatjes en waterkers
Tongschar met broccoli en volkorenpasta
Sergio Herman - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: mooie verse grote tongschar, fijngesneden teentjes knoflook , fijngesneden ui, droge witte wijn, tomaten zonder pel
Varkensgebraad met prinsessenboontjes en peterselieaardappelen
Ingrediënten: varkensgebraad , prinsessenboontjes , aardappelen , ui, groentebouillon
Brunchsalade met mangochutney en sesambrood
Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken
Kalkoengebraad met pepersaus, gesmoorde spruitjes en aardappelen in de schil
Ingrediënten: kalkoengebraad , verse spruitjes, aardappelen , ui, kippenbouillon (opgelost bouillonblokje)
Witte vis met mosterdsaus, spinazie en Provençaalse aardappeltjes
Ingrediënten: witte vis (bv. pangasius, tilapia, heek of kabeljauw), spinazie zonder room (diepvries), krielaardappelen, vetstof per 500 gr aardappelen, halfvolle melk
Dahl met koraallinzen, pilavrijst en olie van specerijen
Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken
Ingrediënten: mosterdzaad, korianderzaad, komijnzaad, garam masala, gember
Tagliatelle scampi in roomsaus
Ingrediënten: tagliatelle, groentenbouillon, room, witte wijn , peterselie