Trio van rauwe sint-jakobsschelpen, wasabi, gemarineerde rode tonijn en avocadopuree
Ingrediënten: knoflookpuree, suiker, balsamicoazijn, limoen (sap), korianderbolletjes
Gegrilde kreeft in appelsap met een sorbet van balsamicoijs
Croustillant van langoustine met limoenespuma
Ingrediënten: wijnazijn, gekonfijte tomaten (julienne), gesnipperde sjalot, chips van artisjokbodems, gedroogde ham (julienne)
Millefeuille van bosaardbeien met tagada-roomijs
Ingrediënten: melk chocolade, witte chocolade, melk, room, eigeel
Gekonfijte lamsschouder met krokant gebakken spätzle met salie en gekonfijte tomaten
Ingrediënten: water, lamsschouders, eieren, geconfijte tomaten, salie
Zuurdesemtoast met krabsla en avocado uit La Mamma
Ingrediënten: Noordzeekrabben, Court-bouillon, verse mayonaise, sjalot, peper
Ossenstaart, gepocheerd ei, artisjok, peterselie en espuma van gerookte aardappel
Ingrediënten: eieren, witte alcoholazijn, Bretonse artisjokken, groentebouillon, citroen