Gerookte paling met rode biet en zure room
Ingrediënten: Cabernet Sauvignon-azijn, sjalot, peper, zout, zure room
Kort gebakken inktvis met chorizo en groene asperges
Ingrediënten: Arbequina-olijfolie, zout, peper, garam masala, citroen
Zeeuwse kokkels met Thaise salade en crunch van pinda
Filet mignon van kalf met morieljes
Ingrediënten: filet mignon van kalf, mosterd, diepgevroren morieltjes, volle room, kalfsfond
Bloemkoolsteak met paprikasaus en een gepocheerd ei
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Veggie cannelloni van Sandra
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Zalm met ratatouille van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Reerug met carpaccio van bloemkool en ontkiemde boontjes
Ingrediënten: reerugfilet, boter, bloemkool, witloof, spruiten
Rolletjes parmaham met enokitake
Ingrediënten: parmaham, enokitakepaddenstoelen, olijfolie, peper
Gekonfijte kabeljauw met crème van prei
Ingrediënten: kabeljauwhaasje van 120 à 150 gr, preiwitten + 1 prei, druivenpitolie, grof zeezout en peper, chilipepertjes