Marshmallow
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: kristalsuiker, glucose, eiwitten, suiker, gelatine
Marshmellow
Ingrediënten: water, gelatine, kleurstof, eiwitten, glucose
Gevulde bresaolaroulade met dadelcompote, paling en ganzenlever
Ingrediënten: geraspte truffel, truffelolie, krulsla, balsamicocrème, ganzenlever
Kardemomcake met hele gepocheerde peren en witte chocolade
Ingrediënten: peren, witte wijn, water, suiker, kruidnagels
Focacciabrood met rozemarijn, rode ui en zeezout
Ingrediënten: bloem, zout, suiker, olijfolie, water
Fazantenpaté met pistachenootjes en glutenvrije Sinterklaasmuffins
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: vlees van fazantenbillen (zonder been) , nek en buik van varken , kippenlever, ui, wildfond
Asperges met sabayon van witbier en gefrituurde peterselie
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: Asperges, eigelen, witbier, citroensap, platte peterselie
Focaccia met olijven, rozemarijn en gedroogde tomaten
Ingrediënten: bloem voor wit brood (+extra voor het werkblad), fijne semola, droge gist, zout, suiker