Taartjes met spinazie en walnoten
Ingrediënten: boter, plus wat extra gesmolten boter, olijfolie, ui, in plakken gesneden, bruine basterdsuiker, jonge spinazieblaadjes
Kardemomcake met hele gepocheerde peren en witte chocolade
Ingrediënten: peren, witte wijn, water, suiker, kruidnagels
Asperges met sabayon van witbier en gefrituurde peterselie
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: Asperges, eigelen, witbier, citroensap, platte peterselie
Linzenpaté
Ingrediënten: wortel, wit van prei, look, groentebouillon, geweekte groene linzen
Espuma van tomaten
Ingrediënten: gepelde tomaten uit blik, halfgedroogde tomaten, geconcentreerde tomaat, ketchup, mosterd
Trio van schorseneer
Ingrediënten: schoongemaakte schorseneren, kippenbouillon, room, peper, grof zout
Gevulde druivenbladeren
Ingrediënten: druivenbladeren, langkorrelige rijst, afgespoeld, kleine tomaten, in blokjes gesneden, ui, fijngehakt, gele paprika, van zaadjes ontdaan en fijngehakt
White Bean Dip met flatbread
Ingrediënten: cannelini bonen uit blik, look, gepeld, zeste en sap van 1 citroen, platte peterselie, olijfolie