Gerookte paling met rode biet en zure room
Ingrediënten: Cabernet Sauvignon-azijn, sjalot, peper, zout, zure room
Filodeeghapje met krabvlees, ricotta en courgette van Sandra Bekkari
Kort gebakken inktvis met chorizo en groene asperges
Ingrediënten: Arbequina-olijfolie, zout, peper, garam masala, citroen
Zeeuwse kokkels met Thaise salade en crunch van pinda
Oesters gepocheerd in beurre blanc met geitenkaas en koriander
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Rolletjes parmaham met enokitake
Ingrediënten: parmaham, enokitakepaddenstoelen, olijfolie, peper
Mijn Pop-uprestaurant 2016!: ceviche van zeebaars met avocado van Jalapeno Loco
Ingrediënten: bleekselder (grove stukken), ui (grof gehakt), look (gepeld), verse gember (geschild), fijn zeezout
Gerookte makreel met rode biet en waterkers
Bram Bonamie - De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: waterkers, + 3 el druivenpitolie, spinazie, sushi-azijn, sap van 2 limoenen