Filet mignon van kalf met morieljes
Ingrediënten: filet mignon van kalf, mosterd, diepgevroren morieltjes, volle room, kalfsfond
Bloemkoolsteak met paprikasaus en een gepocheerd ei
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Veggie cannelloni van Sandra
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Zalm met ratatouille van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Reerug met carpaccio van bloemkool en ontkiemde boontjes
Ingrediënten: reerugfilet, boter, bloemkool, witloof, spruiten
Gekonfijte kabeljauw met crème van prei
Ingrediënten: kabeljauwhaasje van 120 à 150 gr, preiwitten + 1 prei, druivenpitolie, grof zeezout en peper, chilipepertjes
Entrecote met tomatenboter
Ingrediënten: boter, ketchup, gedroogde kruiden (tijm, oregano en vooral dragon), worcesterhiresaus, Piment d'Esplette
Gebakken pladijs met saffraanrijst
Ingrediënten: pladijzen van 750gr per stuk, peper en zout, olijfolie, gezouten boter, look
Kapiteinsvis met bakbanaan, saka saka en piri piri
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: Kapiteinsvis, maniokbloem, peper en zout, arachideolie, okra
Inktvis opgevuld met garnalen, groenten en kruiden
Ingrediënten: schoongemaakte inktvissen, gepelde garnalen (300 gr uitgelekt), tomaten, rode paprika, knoflook