Wortelcakejes met yoghurt-topping
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: wortelen, kokosolie, volkoren speltmeel, amandelmeel, gemberpoeder
Gebakken havermout met rabarber, blauwe bessen en frambozen
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: kokosrasp (of gemalen noten), havermout, agavesiroop (of honing), bakpoeder, kaneelpoeder
Quinola met plattekaas en compote van kiwi en appel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: gepofte quinoa, amandelschilfers, honing, kiwi, appelen
Mocktail met citroengras, gember en tonic
Ingrediënten: citroengras, gember, suiker, water, limoenen
Pompoen-havermoutwafels en pompoensmoothie
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: pompoenen, mango's, wortelsap, frambozencoulis, sinaasappels
Brownie van chocolade en rode biet
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: rode biet (gekookt), kokosolie (Extra Virgin) of boter, donkere chocolade (80-90%), eieren, vanillestok
Eggs Benedict met spinazie en gerookte zalm
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: eidooiers (vrije uitloop, bio), boter, dragonazijn, citroen, peper
Cupcakes met citroen en kokosnoot
Ingrediënten: cakebloem met bakpoeder, poedersuiker, eieren, geraspte kokosnoot, halfgezouten boter
Pumpkin pie met pruimen en Moskow Mule cocktail
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van