Havermoutcrumble met appel en besjes

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de crumble aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: diepvriesbesjes , appel , hazelnoten , 1/2 el kaneelpoeder, volkoren speltmeel
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Brits 4 personen

Plukbrood met kaas en salami en een vlierbloesemdrankje

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Maak de kruidenolie: Schil het teentje knoflook, pers het uit boven de olijfolie en meng met de gehakte kruiden. ...
Ingrediënten: olijfolie, knoflook, verse bieslook, platte peterselie, lichtbruin brood
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Brits Voorgerecht 4 personen

Ierse stoofpot van lam, aardappelen en wortel

Verwarm de oven voor op 180 °C, ovenstand 4. Doe de bloem in een ondiepe schaal en breng het gul op smaak met ...
Ingrediënten: bloem, lamsschouder, fijngesneden tijm, ui (in plakjes gesneden), wortels (in plakjes gesneden)
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Brits 6 personen

Zarzuela: Spaanse vissoep met schaaldieren en vis

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

 Snij de uien fijn. Net zoals de venkel, gele paprika’s, tomaten en look. ...
Ingrediënten: gele paprika's, venkel, look, tomatenconcentraat, vleestomaten
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Spaans 6 personen

Pittige lamskoteletten en avocadosalsa

Pers de citroen en doe het sap in een schaal. Snijd de avocado in kleine blokjes en meng met citroensap. Voeg de ...
Ingrediënten: lamskoteletten (Europees lam), olijfolie, piment d'Espelette of pili pili, peper, zout
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Spaans 4 personen

Sangria en gegrilde gamba’s à la plancha

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Snij de gamba's open en haal het darmkanaal uit de gamba's.  ...
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Spaans Hoofdgerecht 4 personen

Rosbief met erwtjes en wortelen

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Bak de rosbief langs alle kanten mooi bruin in boter. Voeg de versneden sjalotjes toe. Laat gedurende 20 à 25 ...
Ingrediënten: rosbief, erwten, wortelen, sjalotten, runderbouillon
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Brits Hoofdgerecht 4 personen

Zoete en hartige scones met zalm, courgette of hummus

Smelt de Alpro Bakken & Braden en meng deze met de bloem. Rasp de zoete aardappel/wortel en courgette. ...
Ingrediënten: bloem, Alpro Go On Natuur, zoete aardappel of wortel, courgette, bakpoeder
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Brits 4 personen

Fish & Chips met groentenfrietjes en tartaarsaus

Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het recept aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: aardappelen, 1 pastinaak, versgemalen peper , zeezout, verse bladpeterselie
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Brits Hoofdgerecht 4 personen

Paëlla

Claudia Allemeersch

Kip in stukken verdelen en inwrijven met peper en zout. ...
Ingrediënten: kip, konijnenrugjes, peper, zout, langoustines
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Spaans Hoofdgerecht 4 personen