Macarons
Sofie Dumont - De MeesterBakker
Ingrediënten: amandelpoeder, poedersuiker, vers eiwit van 3 eieren, eiwitten van 1 dag oud (dit zorgt voor extra glans en stevigheid van het beslag), suiker
Brownie met hazelnoot, passievrucht en crème anglaise
Ingrediënten: eieren, suiker, chocolade (55%), boter, bloem
Stoeftaart met roomijs en meringue, marsepein en roosjes
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: marsepein, rode kleurstof, groene kleurstof, suikerbonen, Straciatella Roomijs (Sofie Dumont)
Macarons gevuld met verse geitenkaas uit Ozo en een kern van framboos, afgewerkt met framboos en limoen
Ingrediënten: roze macaronschelpen, verse geitenkaas, Jamaïcaanse peper, room, verse koriander
Chocolade en quinoapudding met verse kokos en amandelen
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: verse kokosnoot, gluenvrije maïzena, kokosbloesemsuiker, zout, kokosmelk
Moederdag: minicheesecake met aardbei en Oreo
Ingrediënten: Griekse yoghurt, gelatine, suiker, room (volle), mascarpone
Gentse kop van aardbeien, citrusvruchten en banaan
Ingrediënten: rode pompelmoes, eetappelsienen, passievruchten, suikersiroop (100gr water + 100gr suiker), gelatine
Chocolade moelleux met speculaassabayon en vanille-ijs van Sergio Herman
Ingrediënten: donkere chocolade, boter, eidooiers, eieren, suiker
Citroencrème met rode vruchten en honingkoekjes
Ingrediënten: citroen (schil), boter, eieren, suiker, slagroom
Peer, espuma van Griekse yoghurt, roquefort en sabayon van Hoegaarden
Ingrediënten: stevige peren, Griekse yoghurt, Hoegaarden, schilfers van Roquefortkaas, rasp van citroen, limoen en bloedappelsien