Millefeuille van bosaardbeien met tagada-roomijs

Wout Bru

Voor de mousse: Klop de room op. Warm de melk op met de sinaasappelzeste. Maak een ruban van de suiker met het ...
Ingrediënten: melk chocolade, witte chocolade, melk, room, eigeel
Expert Meer dan 90 minuten Dessert 4 personen

Citroentaart met aardbeien en rabarbersorbet

Claudio Dell'Anno

Mix voor het korstdeeg de (225gr) boter zacht in een keukenmachine (met het deegmes). Mix er de (150gr) poedersuiker ...
Ingrediënten: citroensap, suiker, citroen, suiker, aardbeien
Expert Meer dan 90 minuten Italiaans Dessert 4 personen

Sorbet van bloedappelsien, munt en ananas

Claudio Dell'Anno

Schil de bloedsinaasappelen zodanig dat ook de witte schil weg is (en vif). Snijd de vliezen weg. ...
Ingrediënten: gelatine, suikerwater, sap van bloedsinaasappelen, bloedsinaasappelen, citroen
Expert Meer dan 90 minuten Italiaans Dessert 4 personen

Indrukwekkende bruidstaart met binnenin citroencake

Eric Lanlard - Glamour Puds

Citroencake van 20 cm (je hebt er ook een nodig van 15 cm en 25 cm; pas telkens de hoeveelheden aan): Beboter de ...
Ingrediënten: ongezouten boter, fijne suiker, middelgrote eieren, gewone bloem, bakpoeder
Expert Meer dan 90 minuten Brits Dessert 4 personen

Frambozensymfonie

Eric Lanlard - Baking Mad - Gek op bakken

Voor de frambozenparels: Maak een coulis door de frambozen te mixen in een keukenmachine en ze dan door een zeef ...
Ingrediënten: frambozen (mogen diepgevroren zijn), verse frambozen, suikersiroop, calciumlactaat, xantaangom
Expert Meer dan 90 minuten Dessert 4 personen

Délice noisette taart

Eric Lanlard - Baking Mad - Gek op bakken

Voor de biscuit: Verwarm de oven voor op 170°C en beboter en bekleed de bodem van twee springvormen met een diameter ...
Ingrediënten: ongezouten boter, ongeraffineerde suiker, eieren, zelfrijzende bloem, bakpoeder
Expert Meer dan 90 minuten Frans Dessert 12 personen

Kersen met chocolade

Claudio Dell'Anno

Ontpit de kersen (24). ...
Ingrediënten: suiker, water, kersen, room, melk
Expert Meer dan 90 minuten Italiaans Dessert 4 personen

Chocoladetruffels met geschaafde amandelen

Claudio Dell'Anno

Smelt 1 kg couverturechocolade met de marsala. Haal van het vuur en klop er een voor een de eierdooiers onder. ...
Ingrediënten: eidooiers, couverturechocolade, couverturechocolade, koude boter, geschaafde amandelen
Expert Meer dan 90 minuten Italiaans

Sweet baby girl taart

De MeesterBakker

Deel 1: Biscuit. Verwarm over op 175 -180°C. Vet de taartvorm in met bakspray. Voor een grote en iets kleinere ...
Ingrediënten: eieren, fijne suiker, zelfrijzende bloem, spuitbus bakspray, sinaasappel (50 ml sap)
Expert Meer dan 90 minuten Dessert 4 personen

Chocoladecrème, koffiegranité, espuma van Tahiti-vanille

Yves Mattagne

Chocoladecrème Taïnori: Verwarm voor de crème anglaise de 250 gr melk samen met 65 gr suiker. Klop de eidooiers ...
Ingrediënten: room, chocolade, melk, suiker, eierdooiers
Expert Meer dan 90 minuten Dessert 4 personen