Havermoutmuffins met dadels en kaneel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Malteservierkantjes
Eric Lanlard - Baking Mad - Gek op bakken
Ingrediënten: ongezouten boter, melkchocolade, glucosestroop, grof verkruimelde tarwekoekjes, Maltesers, grof gehakt
Luie sushi
Ingrediënten: sushirijst, avocado, komkommer, doperwtjes, lente-uitjes
Geroerbakte garnalen met chilipeper & tomaat
Ingrediënten: grote garnalen (gepeld en darmkanaal verwijderd, staartjes er nog aan), maïzena, sesamolie, neutraal smakende olie, grote rode ui (in partjes)
Witte chocolade brownie
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Gegrilde maïskolf met boter op de barbecue
Ingrediënten: maïskolven, boter (Kerrygold), cayennepeper, zout, aluminiumfolie
Chocolademilkshake
Ingrediënten: room, pure chocolade, melk, chocolade-ijs, slagroom
Open keuken met Sandra Bekkari: Veggie springrolls
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ananas-kokosijsje
Ingrediënten: verse ananas in blokjes gesneden, melk, kokosmelk, vers sinaasappelsap, suiker
Koekjes bakken: Peanut Butter Cookies
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: zachte boter, pindakaas, gezouten pindanoten, rietsuiker, blonde suiker