Zelfgemaakte energierepen met noten en dadels
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: verse dadels (Medjoul), pecan noten, pompoenpitten, pindanoten, lijnzaad
Scones met gegrilde appel en gerookte paling
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: glutenvrije bloem, volkoren rijstbloem, amandelpoeder, bakpoeder, zout
Fazantenpaté met pistachenootjes en glutenvrije Sinterklaasmuffins
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: vlees van fazantenbillen (zonder been) , nek en buik van varken , kippenlever, ui, wildfond
Glutenvrije koekjes van amandel en chocolade
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: amandelpoeder, chocolade, zout, natriumbicarbonaat (baking soda), boter
Verse vijgen met gerookte ham en geitenkaas
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Glutenvrije chocoladetaart met steranijs
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: maïszetmeel, rijstmeel, guargom, soya boter, xanthaangom
Glutenvrije feesthapjes (1)
Ingrediënten: eieren, room of melk, peper en zout, sprietjes bieslook, gesnipperd, kaviaar
Messchedes in de oven
Ingrediënten: messchedes