Hapje: krokante driehoekjes van brickdeeg, walnoot en geitenkaas
Ingrediënten: appel, brickdeeg, geitenkaas, walnoten, peper
Bietensoep met karwijzaad, dille en zure room
Ingrediënten: rode bieten, olijfolie, gesnipperde ui, karwijzaad, groentebouillon
Risotto met burrata en Mediterraanse smaken
Ingrediënten: Carnaroli del Pavese Gran Riserva risottorijst, verse melk, opgewarmd, burratakaas, ricotta, gedroogde olijven, fijngehakt
Sandra's Slimme Start: Maaltijdsoep
Sandra Bekkari - Sandra's Slimme Start
Pita's met zelfgemaakte notenburgers
Ingrediënten: walnoten, linzen (gewone groene, gekookt of uit blik), chilipeper (fijngehakt), ui, tahin
Vegetarische tajine met venkel
Ingrediënten: zoete paprikapoeder, komijnpoeder, komijnzaad, olijfolie, bladpeterselie
Aubergines met Arabische pesto
Ingrediënten: of 2 middelgrote aubergines, zout, olijfolie, look, groene paprika
Baba ganoush met granaatappel
Fatima Marzouki - Junior MasterChef
Ingrediënten: aubergines, sap van 2 citroenen, Tahina (sesampasta), platte peterselie, look
Dürum zelf maken
Ingrediënten: dürum bloem (harde tarwe), zout, water, plantaardige olie