Fruitsalade met kokosmelk, zaden en een sausje van bessen
Ingrediënten: gemengd seizoensfruit, gemengd klein fruit: braambessen, frambozen, aardbeien, rode besjes,..., gemengde zaden, kokosmelk,
Koude soep van avocado en spinazie
Gemarineerde scampi op een stokje
Kabeljauw met mosterd-sojasaus en tomaten
Ingrediënten: kabeljauwfilets, tomaten, mosterd, sojasaus,
Hapje met rauwe ham, noten, paddenstoelen en bladpeterselie
Ingrediënten: rauwe ham, hazelnoten, bruine champignons, sjalotjes, xeresazijn (of balsamicoazijn)
Gebakken peer met geitenkaas
Ingrediënten: plakken geitenkaas, peren, krulsla, verse rozemarijn, walnoten
Krokante ontbijtgranola en granolasnacks van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: havervlokken, gemengde noten, hennepzaadjes, chiazaadjes, pompoenpitten
Sofies Feestmaand: Tongrolletjes, sint-jakobsvrucht, grijze garnalen en kreeftensaus
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: zeetongen (elk 500g), sint-jakobsvruchten, kreeftenbisque, peper, zout
Rauwe zalm met zalmeitjes en tomaten
Ingrediënten: zalmfilet, zalmeitjes, tomaten, bieslook, sap van 1/4 citroen
Scampi-en-dadeltinteling
Ingrediënten: 20-24 gepelde middelgrote scampi, olijfolie of walnootolie, een snuifje kurkumapoeder, een snuifje kerriepoeder, een halve ananas