Tartaar van tonijn met koriander en gember

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Snij de tonijn heel fijn en doe in een kom. ...
Ingrediënten: sojasaus, koriander, versnipperd, wasabi, mayonaise, enkele druppels limoensap
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Rode kool

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Neem een rode kool en verwijder de buitenbladeren. Snij ze in vier en daarna en kleine, fijne reepjes. Neem een ...
Ingrediënten: rode kool, ui, boter, tijm, laurier
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Iers stoofpotje

Piet Huysentruyt

Snijd het vlees in blokjes van circa 3 cm. Pel de uien en snijd ze in achten. Maak de wortelen schoon en snijd ...
Ingrediënten: aardappelen, peterselie, vleesbouillon, peper, wortel
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Chicken Nuggets

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Cutter de kip met het ei, kruid het geheel en voeg er wat room bij. Zie erop toe dat het geheel niet te slap wordt. ...
Ingrediënten: ei, kippenborsten, broodkruim, eigelen, bloem
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Hapje 4 personen

Zelf kroketten maken

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Schil de aardappelen en kook ze goed gaar. Pureer ze door een roerzeef en kruid met peper en zout. Voeg ei toe, ...
Ingrediënten: water, nootmuskaat, peper en zout, melk, ei
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Hoofdgerecht

Maïskolven op het vuur

Ann Vertriest

Week de maïskolven gedurende 30 minuten in water en droog goed af. ...
Ingrediënten: maïskolven, boter, chilipoeder of texmexkruiden, zout,
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Amerikaans Hapje 4 personen

Pruimensaus

Was de pruimen zorgvuldig, verwijder de pitten en snijd de pruimen in stukjes. Snijd de chilipeper overlangs doormidden, ...
Ingrediënten: pruimen, rode chilipeper, knoflook, warm water, vloeibare honing
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Aziatisch Saus 4 personen