Finale Mijn Pop-Uprestaurant!- Kip Tandoori met zelfgemaakt naan brood en gestoofde paprika
Ingrediënten: gist, bloem, warm water, yoghurt, suiker
Zadencrackers met ras el hanout en hummus van kikkererwten
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: chiazaad, lijnzaad, sesamzaad, zonnebloempitten, amandelschilfers
Krokante pasteitjes met spinazie, feta en tuinkruiden
Fatima Marzouki - Junior MasterChef
Ingrediënten: gehakte en lichtgebakken spinazie, fetakaas, platte peterselie, droge munt, oregano
Aubergines met Arabische pesto
Ingrediënten: of 2 middelgrote aubergines, zout, olijfolie, look, groene paprika
Lamssamosa's met groenten
Bang Bang Bhaji's van Foodtruck Mission Masala
Ingrediënten: bloem, komijnzaad, korianderpoeder, Kashmiri chili poeder (Deggi Mirch), geelwortel of kurkuma
De Feestkeuken van Sofie: Mozzarellakroketjes met tzatziki
Sofie Dumont - De Feestkeuken van Sofie
Ingrediënten: eiwitten , mozzarella Cucina , bloem , paneermeel, Peper en zout
Pestohummus
Ingrediënten: kikkererwten (eventueel uit blik), sesampasta (tahin), knoflook, sap van 1/2 citroen, groene pesto (kant-en-klaar)
Tandoori kippenboutjes
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: kippenbouten, rode ui, limoen, cha'at masala mengeling, gemberpasta