Melkkalf met girolles, tuinbonen en erwtenpuree

Claudio Dell'Anno

Snijd het schoongemaakte kalfsvlees in vier gelijke stukken. Maak de girolles schoon en bak ze in wat boter. Kruid ...
Ingrediënten: tijm, boter, doperwten (diepvries), kippenbouillon, vastkokende aardappelen
Expert Tussen 60 en 90 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Citroentaart met aardbeien en rabarbersorbet

Claudio Dell'Anno

Mix voor het korstdeeg de (225gr) boter zacht in een keukenmachine (met het deegmes). Mix er de (150gr) poedersuiker ...
Ingrediënten: citroensap, suiker, citroen, suiker, aardbeien
Expert Meer dan 90 minuten Italiaans Dessert 4 personen

Sorbet van bloedappelsien, munt en ananas

Claudio Dell'Anno

Schil de bloedsinaasappelen zodanig dat ook de witte schil weg is (en vif). Snijd de vliezen weg. ...
Ingrediënten: gelatine, suikerwater, sap van bloedsinaasappelen, bloedsinaasappelen, citroen
Expert Meer dan 90 minuten Italiaans Dessert 4 personen

Claudio's kreeft

Claudio Dell'Anno

Maak de prei schoon, snipper hem fijn en dep hem droog. ...
Ingrediënten: knoflook, selder, wortel, ui, kreeften (500 à 600gr)
Expert Meer dan 90 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Kersen met chocolade

Claudio Dell'Anno

Ontpit de kersen (24). ...
Ingrediënten: suiker, water, kersen, room, melk
Expert Meer dan 90 minuten Italiaans Dessert 4 personen

Chocoladetruffels met geschaafde amandelen

Claudio Dell'Anno

Smelt 1 kg couverturechocolade met de marsala. Haal van het vuur en klop er een voor een de eierdooiers onder. ...
Ingrediënten: eidooiers, couverturechocolade, couverturechocolade, koude boter, geschaafde amandelen
Expert Meer dan 90 minuten Italiaans

Gevulde sardientjes

Laat de fijngehakte ui zweten in olijfolie. Voeg de krenten en de pijnboompitten toe. Laat enkele minuten garen. ...
Ingrediënten: niet te grote sardientjes, zonder schubben, paneermeel van gedroogd brood, witte ui, knoflook, gedroogde Corinthe krenten
Expert Meer dan 90 minuten Italiaans Voorgerecht 4 personen