Koude soep van avocado en spinazie

Pascale Naessens

Versnipper het knoflookteentje en fruit het aan in wat olijfolie. Voeg de spinazie toe en laat heel kort meestoven, ...
Ingrediënten: rijpe avocado's, citroen, verse spinazie, knoflook, lente-uitje
Beginner Minder dan 15 minuten Soep 4 personen

Snelle ketchup à la Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de ketchup aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: tomatenpuree, look, sjalot, water, honing
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch 4 personen

Asperges à la flamande à la Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het recept aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: asperges, krulpeterselie, eitjes (hardgekookt), olijfolie, peper
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch 4 personen

Carpaccio van Coeur de Boeuf tomaat met olijfolie

Maak onderaan in de tomaat een kruisje en dompel gedurende 10 seconden onder in kokend water. Schrik ...
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch Voorgerecht 4 personen

Gebakken cantharellen met bladpeterselie

...
Ingrediënten: cantharellen, look, sjalotten, olijfolie, peper
Beginner Minder dan 15 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Gekookte asperge met citroenbotersaus

Schil de asperges en blancheer ze vervolgens in een pan met kokend water gedurende 1 tot 2 minuten tot ze zacht ...
Ingrediënten: asperges, pancetta, olijfolie, room, dijonmosterd
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch 4 personen

Ganzenlever gebakken met appels en Calvados

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Snij de appels in 8 en verwijder het klokhuis. Smelt een klontje boter in een kleefpan op een zacht vuurtje. Laat ...
Ingrediënten: ganzenlever, appels, calvados, boter, arachideolie
Beginner Minder dan 15 minuten Voorgerecht 4 personen

Scampibrochette met appel en currymousseline

Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur

Pel de scampi en laat het staartje eraan, haal het darmkanaal eruit. Prik de scampi’s op een brochette. Kruid ...
Ingrediënten: appel, curry, tomaat, eidooiers, water
Beginner Minder dan 15 minuten Belgisch Voorgerecht 4 personen

Groene asperge en zeebaars

Mitch Coldenhoff - Coupe Soleil

Schil de asperge en snij de kopjes er af. Kook de asperge staafjes gaar in gezouten water en grill ze daarna in ...
Ingrediënten: gedroogd brood, fijngesneden koriander, crème van balsamico, zeebaarsfilets, groene asperges
Beginner Minder dan 15 minuten Voorgerecht 4 personen

Oesters met honing, limoen, gember en pepperoni

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Haal de oesters uit de schelp en vang het sap op. Kook het sap samen met de witte wijn,de sjalot, de look, het ...
Ingrediënten: platte oesters
Beginner Minder dan 15 minuten Voorgerecht 4 personen