Havermoutcrumble met appel en besjes
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Plukbrood met kaas en salami en een vlierbloesemdrankje
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: olijfolie, knoflook, verse bieslook, platte peterselie, lichtbruin brood
Steak Stroganoff met kroketjes en een fris slaatje
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Glutenvrije crumble met frambozen en rabarber
Ingrediënten: rabarberstengels geschild en fijngesneden , diepvriesframbozen of aardbeien , esdoornsiroop , sap van 1 mandarijntje of limoen , vanillesuiker
Rosbief met erwtjes en wortelen
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: rosbief, erwten, wortelen, sjalotten, runderbouillon
Lichte brownies
Chicken Pie pops
Ingrediënten: kippengehakt, geraspte cheddar, fijngesnipperde ui, tijm, peper
Toast met rosbief
Ingrediënten: toastjes, rosbeef (in twee gesneden), zure room, mierikswortelpasta, mosterdpoeder