Fazant met spek, look, oesterzwammen en champignons

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Bak de fazant aan alle kanten mooi bruin. Voeg er de gesneden champignons, look, oesterzwammen en spek bij. Laat ...
Beginner Meer dan 90 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Stoofvlees met pastinaakfrietjes van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het stoofvlees aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: arrowroot, mosterd, wittewijnazijn, runderbouillon, bouquet garni
Beginner Meer dan 90 minuten Belgisch 4 personen

Fruitspiesjes met chocolade

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de spiesjes aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: gele kiwi, banaan, donkere chocolade, noten (bv. pistache, cashew, amandel..., kokosschilfers
Beginner Meer dan 90 minuten Belgisch 4 personen

Salade van rode biet met dille en geitenkaas

Doe de bieten in een pan met koud water. Breng aan de kook en kook ze in ongeveer 1,5 uur gaar. Laat afkoelen in ...
Beginner Meer dan 90 minuten Belgisch Salade 4 personen

Crostata met appelsien en confituur

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Doe boter, kaneel, bloemsuiker, bloem, zout, zeste van appelsien in een cutter. Cutter fijn. ...
Ingrediënten: boter (koud), bloemsuiker, bloem (00), eidooiers, zout
Beginner Meer dan 90 minuten Italiaans 4 personen

Parfait van yoghurt met ananas, peer en zadenkoekje

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Plaats vier ringen op bakmatje of in een doos. ...
Ingrediënten: yoghurt, eieren, peren, ananas, pompoenpitten
Beginner Meer dan 90 minuten Belgisch Dessert 4 personen

Glutenvrije granola met zelfgedroogd fruit

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor de granola: Neem een bakplaat en bekleed met bakpapier. Verwarm de oven voor op 200°C. Verdeel alle ...
Ingrediënten: sesamzaad, gebroken lijnzaad, boekweitgranen, gepelde amandelen, pistachenoten
Beginner Meer dan 90 minuten Belgisch 4 personen

Chocolade feuilleté met vanillehangop en peertjes in rode wijn en glühwein

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voorbereiding de dag voordien: leg een neteldoek in een zeef. Giet de yoghurt uit in de doek, plooi dicht ...
Ingrediënten: yoghurt (volle), filodeeg, pecannoten, citroen, neteldoek
Beginner Meer dan 90 minuten Belgisch 4 personen

Chateaubriand met aardappeltaartjes en groentenkrans

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor de aardappeltaartjes. Schil de aardappelen. Snij ze met een mandoline in flinterdunne schijfjes. Leg die trapsgewijs ...
Ingrediënten: champagne, limoen, ijsblokjes, chateaubriand, peper
Beginner Meer dan 90 minuten Belgisch 4 personen

Lasagne met zeevruchten

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Begin met het pastadeeg. Meng alles in de keukenrobot of met de hand tot het niet meer kleeft. Wikkel in vershoudfolie ...
Ingrediënten: bloem ('00), eieren, olijfolie, zout, bloem ('00)
Beginner Meer dan 90 minuten Italiaans 4 personen