Dip van wortel en appel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Mojito Royal Pompelmoes
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: pompelmoes, limoen, munt, agavesiroop, rum
Wok met veel groenten en noedels van zoete aardappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: zoete aardappelen, rijstazijn, sojasaus, sesamolie, sriracha
Exotisch fruittaartje van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: ananas, papaya, kokosrasp, passievruchten, pompelmoes
Kip tikka massala
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: Griekse youghurt , 2 el tikka massala currypasta , sap van 1 limoen , versgemalen peper , curcuma
Viscurry
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: koolvishaasje , olijfolie, 2 tl madras curry, sap van 1/2 limoen , versgemalen peper
Viscurry van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: olijfolie , madrascurry, sap van 1/2 limoen, versgemalen peper , zeezout
Tofu-yoghurt met gedroogd fruit en muesli
Ingrediënten: tofu, yoghurt, agavesiroop, honing, duindoornbessen
Mijn Pop-uprestaurant 2016!: ceviche van zeebaars met avocado van Jalapeno Loco
Ingrediënten: bleekselder (grove stukken), ui (grof gehakt), look (gepeld), verse gember (geschild), fijn zeezout