Tortillamuffins met crumble van spek

Pieter Declercq

Verwarm de oven voor op 200°C. Leg het spek op een bakplaat en bak krokant in de warme oven. Snij het spek daarna ...
Ingrediënten: eieren, peper, zout, feta, erwten
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Spaans 4 personen

Vegetarische tapas en alcoholvrije sangria

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor de alcoholvrije sangria: Giet de sangria in een kan. Voeg ijsblokjes toe.  ...
Ingrediënten: druivensap (rood, bio), komkommer, munt, limoen, kaneelstokjes
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Spaans 4 personen

Groene gazpacho met komkommer en avocado

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Lepel het vruchtvlees uit de avocado. Doe in een blender samen met de grofgesneden komkommer, de groene chilipeper ...
Beginner Minder dan 15 minuten Spaans Soep 4 personen

Kabeljauwkroketjes met dragondip en whisky sour

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Schil de aardappelen. Verwijder de oogjes. Snij in plakjes en daarna in kleine blokjes. Doe ze in een kookpot. ...
Ingrediënten: whisky, suikersiroop, citroensap, ijsblokjes, zeste van sinaasappel
Beginner Meer dan 90 minuten Spaans 4 personen

Rauwe zalm met zure room en bieslook

Daphne Aers - Overkoken

Snij de zalm in mooie blokjes en wrijf in met olijfolie en kruid met peper en zout. ...
Ingrediënten: rauwe zalm, zure room, bieslook, zwarte peper en zout, olijfolie
Beginner Minder dan 15 minuten Scandinavisch Hapje 4 personen

Hapje met aardappel, geitenkaas en gerookte zalm

Kook de aardappelen gaar in de schil in gezouten water. Zorg dat ze niet te zacht worden! ...
Ingrediënten: bieslook, zachte geitenkaas, gerookte zalm, Ratte aardappelen,
Beginner Minder dan 15 minuten Scandinavisch Hapje 4 personen

Tapas

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor de patatas bravas:Verwarm de oven voor op 200°C. Snij de gekookte aardappelen in de helft. Leg ze in een ...
Ingrediënten: gekookte aardappelen, peper en fleur de sel, look, tijm, laurierblaadjes
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Spaans Hapje 4 personen

Gevulde artisjok met tonijn

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Snijd uit elke snede brood twee cirkels ter grootte van de artisjokbodems. ...
Ingrediënten: tomaten, olijfolie, look, tonijn in eigen nat (blik), artisjokbodems
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Spaans Hapje 4 personen

Papas arrugadas (gerimpelde aardappelen) con mojo rojo

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Gebruik aardappelen van dezelfde grootte. Gebruik aardappelen met een oude, dikke schil en was de aardappelen. ...
Ingrediënten: aardappelen met oude schil, zeezout, look, rode pikante pepers, witte wijnazijn
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Spaans Hoofdgerecht 4 personen

Korianderpannenkoek met zalm

Dagny Ros Asmundsdottir - De Perfecte Keuken

Maak het pannenkoekendeeg met 50 g bloem, 1 kopje melk, een ei, een snuifje zout en gehakte koriander. Warm de ...
Ingrediënten: zalm, zure room, bloem, melk, ei
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Scandinavisch Hapje 4 personen