Aubergines met tomatensaus en gegratineerde Parmezaan
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: aubergine (plakjes van +/- 2cm dik), Parmezaan, passata, fijngesneden sjalot, basilicum
Focacciabrood met rozemarijn, rode ui en zeezout
Ingrediënten: bloem, zout, suiker, olijfolie, water
Aardappeltortilla met lauwe salade
Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken
Gegrilde zuiderse groenten met mozzarella
Ingrediënten: rode paprika, mozzarella, courgette (in de lengte gesneden), aubergine (in de lengte gesneden), uien, in partjes gesneden
Verse pasta
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: bloem, eieren, zout, water, boter
Zelfgemaakte tomatenpassata
Verse penne maken
Ingrediënten: zout, olijfolie, eieren, pastabloem van harde tarwe
Spaanse minitortilla's van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: , tomaat, oranje paprika, sjalot, look