Aubergines met tomatensaus en gegratineerde Parmezaan
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: aubergine (plakjes van +/- 2cm dik), Parmezaan, passata, fijngesneden sjalot, basilicum
Chinese eend
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Ingrediënten: bruine suiker, steranijs, droge sherry, fingehakte, geschilde gember, ketjab
Stoemp op zijn Italiaans
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Luie sushi
Ingrediënten: sushirijst, avocado, komkommer, doperwtjes, lente-uitjes
Gnocchi met ricotta
Geroerbakte garnalen met chilipeper & tomaat
Ingrediënten: grote garnalen (gepeld en darmkanaal verwijderd, staartjes er nog aan), maïzena, sesamolie, neutraal smakende olie, grote rode ui (in partjes)
Verse pasta
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: bloem, eieren, zout, water, boter