Dip van wortel en appel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Soesjes met zalmmousse
Sofie Dumont - De Feestkeuken van Sofie
Sangria zonder alcohol
Ingrediënten: druivensap, sinaasappelsap, citroensap, limoensap, fruit naar keuze (bv. appel, watermeloen, necatrine)
Kip tikka massala
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: Griekse youghurt , 2 el tikka massala currypasta , sap van 1 limoen , versgemalen peper , curcuma
Viscurry
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: koolvishaasje , olijfolie, 2 tl madras curry, sap van 1/2 limoen , versgemalen peper
Viscurry van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: olijfolie , madrascurry, sap van 1/2 limoen, versgemalen peper , zeezout
Kippenschnitzel met stoemp van gebakken wortel en raap
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: aardappelen (loskokend), muskaatnoot, peper, zout, boter
Toast met tomatenpulp en inktvis van Sergio Herman
Ingrediënten: focaccia, olijfolie, tomaten, olijfolie, look
Zarzuela: Spaanse vissoep met schaaldieren en vis
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Witte sangria met gin, sinaasappel en limoen
Ingrediënten: limoen, citroen, sinaasappel, gember, sinaasappelsap