Speltrisotto met paddenstoelen, wortelen en salie-kappertjesolie
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: spelt, olijfolie, knolselder, knoflook, gemengde paddenstoelen
Ovengebakken hokkaidopompoen met notengremolata en spiegelei
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Vegetarische risotto met gele stekelzwam en aubergine
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: gele stekelzwammen, arborio rijst, olijfolie, ui, knoflook
Gevulde pastaschelpen met ricotta, spinazie en pijnboompitten
Cannelloni van aubergine en knolselder
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Cannelloni met spinazie en feta
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: gedroogde cannelloni-rolletjes, olijfolie, gehakte ajuin, tomaten, gepelde tomaten
Risotto van champignons en salie
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: parmezaanse kaas, Wilde boschampignons, risottorijst, gedroogde morilles, bakboter
Cannelloni met spinazie, ricotta en salie
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Groentenlasagne met paprika en courgette
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Risotto met gele pompoen, blauwe geitenkaas en amarettikoekjes
Ingrediënten: Carnaroli del Pavese Gran Riserva risottorijst, gele pompoen, in blokjes gesneden en al half gaargekookt, boter, groentenbouillon, parmezaans kaas