Appeltaart met ricottavulling
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Soepje van witte chocolade en prosecco peertjes van An Steyvers
Yoghurt panna cotta met een gezouten caramel en gepocheerde peer
Ingrediënten: room, peren, suiker, yoghurt, gelatine
Panna cotta van amandelmelk en druiven
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: amandelmelk, geroosterde amandelschilfers, melk, opgeklopte room, gelatineblaadjes
Italiaanse koekjes (biscotti)
Ingrediënten: bloem, kristalsuiker, eieren, volledige amandelen, pure chocolade
Zuppa inglese
Ingrediënten: amaretto, aardbeien, melk, eieren, bloem
Panna cotta
Ingrediënten: rietsuiker of kristalsuiker, , vanillestok, marsala, room met minimum 40% vetgehalte
Torta Caprese Al Limone (dolce)
De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: fijne witte suiker, eierdooiers, witte chocolade, boter, amandelmeel
Tiramisu met bosvruchten
Ingrediënten: mascarpone, eierdooiers, eiwtten, kristalsuiker, gelatineblaadjes
Tiramisu van Sandra
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari