Zeeuwse kokkels met Thaise salade en crunch van pinda
Toast met tomatenpulp en inktvis van Sergio Herman
Ingrediënten: focaccia, olijfolie, tomaten, olijfolie, look
Rijstvermicelli met zeevruchten en pindasaus
Ingrediënten: rijstvermicelli, scampi, gepeld en ontdaan van darmkanaal, inktvisjes, lichaam in ringen, andere delen grof gehakt, waterspinazie, tofoe, in repen van 5 mm gesneden, gefrituurd
Rijstvermicelli met gegrild rundsvlees en citroengras
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: rijstvermicelli , filet pur, gemalen citroengras, uien, knoflook
Slaatje met miniloempia's van scampi en een zoetzuur sausje
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: scampi, loempiavelletjes (Springroll Pastry), sla, eigeel, wijnazijn
Noedels met gestoofd buikspek
Oosterse zalm met komkommer
Ingrediënten: zalm (met vel), suiker, sushi-azijn, chardonnay-azijn, komkommer (of 2 kleine komkommers)
Crème catalane
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Ingrediënten: suiker, eierdooiers, maizena, citroen, kaneelstok
Frittata met paddenstoelen
Ingrediënten: gemengde paddenstoelen (shiitake, oesterzwam, kastanjechampignons), ui, teen knoflook, eieren, zachte geitenkaas
Lamscurry (Massaman Kae) met een salade van groene papaja (Som Tam)
Ingrediënten: geroosterde pindanoten, kerstomaatjes, vissaus, look, groene pepertjes