Kinderspel: appelhapjes met heerlijke toppings
Ingrediënten: appels, stukjes chocolade, caramelsaus, smarties, bosbessen
Sint-Jacobsvruchten met appelsausje
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: droge witte wijn, room (35-40%), visbouillon, compote van Granny Smith appels, Sint-Jacobsvruchten
Hapje met pittige langoustine van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: langoustines, olijfolie, look, piment d'Esplette, peterselie
Duivelse Mini Pizza’s
Ingrediënten: pizzadeeg, Maredsous® Duiveltje Pikant, ui, raketsla, tomaat
Tortillamuffins met crumble van spek
Ingrediënten: eieren, peper, zout, feta, erwten
Gazpacho van Bram Bonamie
Bram Bonamie - De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: amandelen, komkommer, geschilde, ontpitte vleestomaten, sjalot, groene, ontpitte paprika
Pompoensoep met tofoe
Sofies feestmaand- Aperitiefhapjes: toastjes met zalm, wafeltjes met manchego en scampi met curry
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: tijgergarnalen of scampi, mayonaise, currypoeder, tabasco, honing
Frietjes uit de oven met light dipsaus
Ingrediënten: Maredsous® Smeerkaas Light, yoghurt, verse kruiden (koriander, peterselie, bieslook, basilicum, ..., aardappelen (vastkokend), olijfolie