Cannelloni van zeebaars en komkommer
Johan Engelen - De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Gerookte makreel met geitenkaas met citroen en aardappel-komkommersalade
Ingrediënten: gerookte makreelfilets, aardappel, blokjes komkommer, blokjes Granny smith, Chavroux
Asperges met gepocheerd eitje en peterselie-olie
Ingrediënten: witte asperges, peterselie, (kakelverse) eieren, rasp van 1 bio citroen, olijfolie
Hollandse maatjes met groene boontjes en zure room
Ingrediënten: rijst, toastjes, zure room, verse groene boontjes, rode ui
Gerookte paling met rode biet en rice krispies
Ingrediënten: rice krispies , rode biet, gerookte paling of forel, sojasaus, limoen
Witloofkroketten
Duo van langoustines
Ingrediënten: koriander, gembersiroop, peper en zout, limoen, olijfolie
Wintersalade: postelein- spinazie- veldsalade- waterkers
Giovani Oosters - Groenten en Vis van Gio
Ingrediënten: postelein, jonge spinazieblaadjes, veldsla, waterkers, Oud Brugge