Focacciabrood met rozemarijn, rode ui en zeezout
Ingrediënten: bloem, zout, suiker, olijfolie, water
Fazantenpaté met pistachenootjes en glutenvrije Sinterklaasmuffins
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: vlees van fazantenbillen (zonder been) , nek en buik van varken , kippenlever, ui, wildfond
Asperges met sabayon van witbier en gefrituurde peterselie
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: Asperges, eigelen, witbier, citroensap, platte peterselie
Focaccia met olijven, rozemarijn en gedroogde tomaten
Ingrediënten: bloem voor wit brood (+extra voor het werkblad), fijne semola, droge gist, zout, suiker
Witloofkroketten
Boerenpaté
Ingrediënten: ui, boter, gemalen keelsteke, grofgemalen varkensgehakt, grof gemalen varkenslever
Verse pasta
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: bloem, eieren, zout, water, boter
Suikerbrood met krenten
Ingrediënten: zelfrijzende bloem, vanillesuiker, kristalsuiker, rozijnen, geweekt in rum, verse gist
Wit brood van 800 gr
Sofie Dumont - De MeesterBakker
Ingrediënten: bloem, water, gist, smout, zout
Gegrilde lente-ui met romescosaus
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: lente-uien (calçots, als je die kan vinden), tomaten, look, olijfolie, wit brood