Ontbijt met gekaramelliseerde pompelmoes en spinnenwebtaart
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: roze pompelmoezen, rietsuiker, plattekaas, neutrale olie bv. arachideolie, havervlokken
Yoghurt met speculaas en pompelmoes
Ingrediënten: plantaardige yoghurt bv. Alpro soya Mild & Creamy Natuur, Speculoos, Pompelmoes, ,
Hemelse havermoutpap met verse amandelen & munt
Ingrediënten: (Alpro) Amandelmelk, havermout , kaneelpoeder, gehakte munt, appel
Yoghurt met rood fruit en pistachenootjes
Ingrediënten: plantaardige yoghurt bv. Alpro Soya Mild & Creamy natuur, aardbeien, Pistachenoten, braambessen, frambozen
Gevulde portobello's met spinazie en geitenkaas
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: portobello's, sjalotjes, jonge spinazie, olijfolie, crottin de chavignol (geitenkaas)
Gazpacho van Bram Bonamie
Bram Bonamie - De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: amandelen, komkommer, geschilde, ontpitte vleestomaten, sjalot, groene, ontpitte paprika
Asperges à la flamande à la Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: asperges, krulpeterselie, eitjes (hardgekookt), olijfolie, peper
Zelfgemaakte chocopops van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
VTM Koken At The Festivals: antikatertip havermout met banaan en noten
Pieter Declercq - VTM Koken At The Festivals
Ingrediënten: kiwi, banaan, havermout, rijstdrink, noten