Gazpacho van Bram Bonamie
Bram Bonamie - De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: amandelen, komkommer, geschilde, ontpitte vleestomaten, sjalot, groene, ontpitte paprika
Mijn Pop-uprestaurant 2016!: ceviche van zeebaars met avocado van Jalapeno Loco
Ingrediënten: bleekselder (grove stukken), ui (grof gehakt), look (gepeld), verse gember (geschild), fijn zeezout
Gezonde hotdogs
Ingrediënten: geraspte kaas, worstjes, wraps, geraspte wortelen,
Fruitige tabouleh met ananas en granaatappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: quinoa, groentenbouillon, kip, peper, zout
Toast met tomatenpulp en inktvis van Sergio Herman
Ingrediënten: focaccia, olijfolie, tomaten, olijfolie, look
Zadenbrood met geitenkaas en geparfumeerd water
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: amandelpoeder, pompoenpitten (gepeld), zonnebloempitten, chiazaad, sesamzaad
Zomerse gazpacho met gamba's, look en marinade van tomaat
Ingrediënten: munt, basilicum, ketchup, gamba's, look
Soep van witte bonen en chorizo
Ingrediënten: tomaten, paprikapoeder, gehakte verse tijm, look, selder