Zeeuwse kokkels met Thaise salade en crunch van pinda

Sergio Herman

Kokkels: Stoom de kokkels (zandvrij) 1 minuut in de stoomoven of een stoompan. Neem ze uit de schelp en leg ze ...
Ingrediënten: chilipeper, munt, koriander, sjalot, sojascheuten
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Aziatisch Voorgerecht 4 personen

Tofu-yoghurt met gedroogd fruit en muesli

Boxy & Boxy

...
Ingrediënten: tofu, yoghurt, agavesiroop, honing, duindoornbessen
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Japans 4 personen

Kabeljauw 'Asian style' met edamamebonen

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Meng alles voor de marinade. Warm op. ...
Ingrediënten: edamamebonen, sesamzaad, oestersaus, nanami togarashi (zevenkruidenpoeder), limoen (enkel het sap)
Gevorderde Meer dan 90 minuten Japans Hoofdgerecht 4 personen

Thaise salade met curry en langoustines uit la Mamma

Sergio Herman - La Mamma

Voor de currysaus: schil en snij de ui, look en appel fijn. Stoof alles aan en voeg de grofgesneden stengel citroengras ...
Ingrediënten: appel, ajuin, citroengras, gele currypasta, kippenfond
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Aziatisch 4 personen

Toast met tomatenpulp en inktvis van Sergio Herman

Sergio Herman - La Mamma

Snij de focaccia in balken. Bak aan in olijfolie. ...
Ingrediënten: focaccia, olijfolie, tomaten, olijfolie, look
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Spaans 4 personen

Tajine met lamsgehaktballetjes en zoete aardappelen

Rachida Ahali

Rol balletjes van het gehakt en zet koel weg. Kook de eieren hard en pel ze. ...
Ingrediënten: gemberpoeder, kurkuma, olijfolie, bladpeterselie, koriander
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Marokkaans Hoofdgerecht 4 personen

Pastilla met kip en amandelen

Rachida Ahali

Snijd de kip in 4 of 6 stukken. Pel de uien en hak fijn. Was de koriander en de bladpeterselie en hak fijn. Schil ...
Ingrediënten: filodeeg, gemalen amandelen, suiker, eieren, kippenbouilllon
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Marokkaans Hoofdgerecht 8 personen

Tajine van kip, groene olijven en citroen

Claudia Allemeersch

Snij de kip in stukken van grootte naar keuze. ...
Ingrediënten: kipfilets, gekonfijte citroenen, kippenbouillon, groene olijven, grof zeezout en peper
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Marokkaans Hoofdgerecht 4 personen

Tonijn met aardpeer en koriander

Je snijdt de knollen in schijfjes en stooft die met wat room tot ze al dente zijn, beetgaar dus. Af en toe draai ...
Ingrediënten: verse tonijnfilet, zwarte sesamzaadjes, mishima yukari, olijfolie, aardperen
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Japans 4 personen

Rijstvermicelli met zeevruchten en pindasaus

Maak eerst de pindasaus. Doe het korianderzaad en de komijn in een vijzel en wrijf tot poeder. Voeg chili, sjalot, ...
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Aziatisch Hoofdgerecht 4 personen