Veggie sushi met avocado en watermeloen en aardbeien-rodebietenslush

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor de rodebietenslush: masseer de limoen. Halveer en pers uit. Meng selderijzout met chili. ...
Ingrediënten: ijsblokjes, aardbeien (bevroren), rodebietensap (vers), limoen (sap), agavesiroop of honing (eventueel voor de kinderen)
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch 4 personen

Bruschetta met geitenkaas en venkel

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak zelf de bruschetta aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: venkel, volkoren zuurdesembrood, kerstomaatjes, geitenkaas, granaatappelpitjes
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Italiaans 4 personen

Sandwich met meloen en parmaham

Sonja Kimpen

Pel, ontpit en versnijd de meloen in kleine stukjes. Meng de meloen met de gedroogde veenbessen en de geraspte ...
Ingrediënten: zoete meloen of 1/4 watermeloen, gedroogde veenbessen, geraspte kokos, Synergie brood (3 per persoon), tuinkers
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Italiaans Broodjes 4 personen

Stokbrood met geroosterde paprika en burrata

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Leg de volledige paprika’s op een rooster bovenop een bakplaat. ...
Ingrediënten: paprika's, peper, zout, azijn bv. Xeres azijn, olijfolie Extra vierge
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Italiaans 4 personen

Soep van rucola met geitenkaas

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Snijd de aardappel, de ui en de prei fijn. Stoof aan in wat Alpro soya bakken en braden. Kruid met PH Pepermix ...
Ingrediënten: PH Italian Mix, eigeel, brickdeeg, Chavroux geitenkaas, tomaat
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Italiaans Soep 4 personen

Frittata met paddenstoelen

Snipper de ui en hak de knoflook fijn. Fruit deze op een zacht vuur aan in een pan met wat olijfolie. ...
Ingrediënten: gemengde paddenstoelen (shiitake, oesterzwam, kastanjechampignons), ui, teen knoflook, eieren, zachte geitenkaas
Gevorderde Tussen 15 en 30 minuten Spaans Hoofdgerecht 4 personen

Boekweitnoedels met peultjes

Ann Vertriest

Kook de noedels in gezouten water volgens de aanwijzingen op het pak, spoel grondig onder koud water. Doe in een ...
Ingrediënten: boekweitnoedels per persoon, grof gehakte walnoten, peultjes, shiitake champignons, lente-uitjes
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch Hoofdgerecht 4 personen

Tortilla

Albert Verdeyen - Start to Cook

Snijd de aardappelen in kleine gelijke blokjes en hak de ui fijn. Spoel de gesneden aardappelen niet zodat het ...
Ingrediënten: eieren, boter, aardappelen, ui, peper
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Spaans Hoofdgerecht 4 personen

Frittata van groenten met kruiden

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Snijd de wortel, courgette, prei en tomaat in zeer fijne brunoise. Snijd de bloemkool in kleine roosjes. ...
Ingrediënten: wortel, courgette, bloemkool, prei, tomaat
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen