Thais fingerfood: gefrituurde banaan, gekaramelliseerde ananas

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor de gekaramelliseerde ananas: verwijder de kop en onderkant van de ananas. Schil het. Snij over de lengte in ...
Ingrediënten: minibakbanaantjes, rijstbloem, gewone bloem, zout, bicarbonaat
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Aziatisch 4 personen

Gezonde rijstpap met kokosmelk en ananas

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de rijstpap aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: zilvervliesrijst, kokosmelk, 2 saffraandraadjes, honing,
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch Dessert 4 personen

Kokosbeignets met mangocoulis en zure room

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor de beignets: meng de droge ingrediënten (speltbloem, bakpoeder, zout, kokosschilfers en kokosrasp). ...
Ingrediënten: ei, honing, ricotta, kokosmelk, speltbloem
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Aziatisch 4 personen

Churros

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Zet een kookpot op het vuur. Vul met water en zout en laat dit koken. Voeg de olie en de bloem toe, en roer goed ...
Ingrediënten: zout, kaneelpoeder, kristalsuiker, water, zonnebloemolie
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Spaans Dessert 4 personen

Crema catalan

Bram Bonamie - De Beste Hobbykok van Vlaanderen

Warm de melk op met de suiker en samen met de schil van een halve citroen, een halve sinaasappel, kaneelstokje ...
Ingrediënten: melk, suiker, de schil van een halve citroen en een halve sinaasappel, kaneelstokje, steranijs
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Spaans Dessert 4 personen

Go Portugal: Pasteis De Belem & Portugese cocktail

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Verwarm de oven voor op 250 graden.  ...
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Spaans Cocktails 4 personen