Zeeuwse kokkels met Thaise salade en crunch van pinda
Tofu-yoghurt met gedroogd fruit en muesli
Ingrediënten: tofu, yoghurt, agavesiroop, honing, duindoornbessen
Toast met tomatenpulp en inktvis van Sergio Herman
Ingrediënten: focaccia, olijfolie, tomaten, olijfolie, look
Tonijn met aardpeer en koriander
Ingrediënten: verse tonijnfilet, zwarte sesamzaadjes, mishima yukari, olijfolie, aardperen
Rijstvermicelli met zeevruchten en pindasaus
Ingrediënten: rijstvermicelli, scampi, gepeld en ontdaan van darmkanaal, inktvisjes, lichaam in ringen, andere delen grof gehakt, waterspinazie, tofoe, in repen van 5 mm gesneden, gefrituurd
Noedels met gestoofd buikspek
Oosterse zalm met komkommer
Ingrediënten: zalm (met vel), suiker, sushi-azijn, chardonnay-azijn, komkommer (of 2 kleine komkommers)
Lamscurry (Massaman Kae) met een salade van groene papaja (Som Tam)
Ingrediënten: geroosterde pindanoten, kerstomaatjes, vissaus, look, groene pepertjes
Ravioli van kreeft
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: wontonvellen, prei, selder, kippenbouillon, bieslook
Gehaktballetjes met tamarinde
Ingrediënten: rundergehakt, fijngehakte verse gember, fijngesneden korianderblad, kleine ui, geraspt, sojasaus