Lamsstoofvlees met couscous en gedroogde vruchten en noten
Ingrediënten: lamsvlees (bijv. van de schouder of filet), kaneel, of een kaneelstokje, gemberpoeder, saffraandraadjes, peper en zout
Exotische rijstpap met mango, passievrucht en ananas van Sergio Herman
Ingrediënten: water, suiker, room, boter, fleur de sel
Amandel-appelsientaart met vanilleyoghurt en mosselen marinera
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: appelsienen, rietsuiker, eieren, amandelpoeder, taartvorm
Tajine van kip met cashewnoten en abrikoos
Echte paella en roze sangria
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: grote ui, look, tomaten, olijfolie, kippenboutjes
Aardappelomelet met chorizo en peterseliesalade
Ingrediënten: sjalotjes, gepeld en in zeer dunne schijfjes gesneden, erse rozemarijn, gebruik de blaadjes, kleine Spaanse chorizoworsten van goede kwaliteit (ongeveer 60gr elk), gesneden in dikke plakken van 1cm, grote scharreleieren of biologische eieren, zwarte peper (vers gemalen)
Kruidige kippenwraps met geroosterde ui en rode paprikaspread
Ingrediënten: zonnebloemolie, ui, paprika, chilipeper, kipfilet
Panna cotta met lavandel en compote van ananas
Ingrediënten: volle room, suiker, gelatine, lavendelsiroop, ananas