Gazpacho van Bram Bonamie
Bram Bonamie - De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: amandelen, komkommer, geschilde, ontpitte vleestomaten, sjalot, groene, ontpitte paprika
Bonensalade met kruidige dukkah-dip en platbrood
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: melk, Griekse yoghurt, munt, koriander, zwarte peper
Salade van haring met rode biet, appeltjes en dille
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Gestoofde prei met kaassaus en zalm
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: maïszetmeel, rauwe zalm, prei, boter, nootmuskaat
Gazpacho met grijze garnalen en geitenkaas
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Gazpacho met watermeloen
Gazpacho
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Lichte gazpacho