Tabouleh van bloemkool met kikkererwten en granaatappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Scones met tzatziki en zalm van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: wortelen, peper, zout, olijfolie, tijm
Geklopte ricotta en vijgen op toast met gekaramelliseerde chilibacon
Zomerse gazpacho met gamba's, look en marinade van tomaat
Ingrediënten: munt, basilicum, ketchup, gamba's, look
Soep van witte bonen en chorizo
Ingrediënten: tomaten, paprikapoeder, gehakte verse tijm, look, selder
Geplette erwten en tuinbonen op toast
Ingrediënten: extra Vergine olijfolie, munt (blaadjes), tuinbonen met peul (of 250gr zonder), erwten in de dop (of 150gr zonder peul), pecorinokaas (+ extra voor garnituur)
Kipsandwich met tomaat en mosterd
Ingrediënten: mosterd, augurken, sla, witte boterhammen, mayonaise
Frittata met paddenstoelen
Ingrediënten: gemengde paddenstoelen (shiitake, oesterzwam, kastanjechampignons), ui, teen knoflook, eieren, zachte geitenkaas
Engelse sandwiches op de grill
Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur
Ingrediënten: ham, gedroogde ham, andalousesaus, diabolosaus, mayonaise