Gerookte paling met rode biet en zure room
Ingrediënten: Cabernet Sauvignon-azijn, sjalot, peper, zout, zure room
Chocolade tompoes, French Coffee en vanille-kirsch truffels
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Zeeuwse wafeltjes met aardbeien, rozen en witte chocolade
Ingrediënten: aardbeien, yoghurt, slagroom, witte chocolade, eidooiers
Kersentaart en gin-tonic
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Bloemkoolsteak met paprikasaus en een gepocheerd ei
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Reerug met carpaccio van bloemkool en ontkiemde boontjes
Ingrediënten: reerugfilet, boter, bloemkool, witloof, spruiten
Mijn Pop-uprestaurant 2016!: ceviche van zeebaars met avocado van Jalapeno Loco
Ingrediënten: bleekselder (grove stukken), ui (grof gehakt), look (gepeld), verse gember (geschild), fijn zeezout
Marshmellow
Ingrediënten: water, gelatine, kleurstof, eiwitten, glucose
Fazant Brabançonne
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: fazanten, opbinddraad, fijne spekreepjes, druivenbladeren, peper en zout
Kalfszwezeriken met Brugge pater
Ingrediënten: Brugge pater, geraspt, zwezeriken, gekookte ham, in sneetjes, peterselie, knolselder