Havermoutmuffins met dadels en kaneel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Mijn Pop-uprestaurant 2016!: ceviche van zeebaars met avocado van Jalapeno Loco
Ingrediënten: bleekselder (grove stukken), ui (grof gehakt), look (gepeld), verse gember (geschild), fijn zeezout
Marshmallow
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: kristalsuiker, glucose, eiwitten, suiker, gelatine
Marshmellow
Ingrediënten: water, gelatine, kleurstof, eiwitten, glucose
Appel- en bosbestaart
Jamie Oliver - Jamie's American Road Trip
Maïssoep met lente-uitjes en gepofte maïs
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: water, maïs op sap, rauwe maïs, lente-uitjes, aardappel
Caesarsalad met ham en Comté
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: romeinse sla, PH classic vinaigrette, hesp van 1 cm dik, Comté kaas (0,5 cm dik), kappertjes