Havermoutcrumble met appel en besjes
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Zoete en hartige scones met zalm, courgette of hummus
Ingrediënten: bloem, Alpro Go On Natuur, zoete aardappel of wortel, courgette, bakpoeder
Tomatenchutney
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: zout, kristalsuiker, gele rozijnen, verse gember, verse look
Crème Anglaise
Ingrediënten: melk, vanillestok, eidooiers, kristalsuiker,
Pickles zelf maken
Ketchup
Ingrediënten: tomaten, uien, knoflook, grof zeezout, korianderzaadjes
Aardappel-uienbloemen
Ingrediënten: boter, warm, uien, in plakken, zout en zwarte peper, rozemarijn, plus extra om te garneren, aardappelen (desiré)
Snelle lemon curd
Ingrediënten: eieren, bloemsuiker, grote citroenen, boter,