Salade van venkel, appel en pompelmoes met kwarteleitjes
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: kwarteleitjes, venkels, groene appels, pompelmoes, feta
Bruschetta met geitenkaas en venkel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: venkel, volkoren zuurdesembrood, kerstomaatjes, geitenkaas, granaatappelpitjes
Sandwich met meloen en parmaham
Ingrediënten: zoete meloen of 1/4 watermeloen, gedroogde veenbessen, geraspte kokos, Synergie brood (3 per persoon), tuinkers
Stokbrood met geroosterde paprika en burrata
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: paprika's, peper, zout, azijn bv. Xeres azijn, olijfolie Extra vierge
Tartaar van mozarella en tomaat met zoete aardappelblokjes
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Pitabroodje gevuld met pestoburger en tomaten
Ingrediënten: tomaten, look, sjalot, pitabroodjes, lamsgehakt
Bouillon en ravioli van ossenstaart
Ingrediënten: ossenstaart, wortel, bleekselder, ui, sjalot
Gebakken spaghetti met tonijn en kerstomaatjes
Ingrediënten: Olijfolie (Extra Vierge), verse basilicum, Pachino-tomaten, zout, spaghetti
Soep van rucola met geitenkaas
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken